Waarom zou je een mindfulnesstraining doen? Dat kan ik je wel vertellen maar hier hoor je het van ex-cursisten mindfulness:

Jammer dat ik het niet eerder heb gedaan! Dit gaat veel dieper en hier heb ik meer inzicht van gekregen dan de ‘gewone’ yogalessen.

Jantien

Ik heb geleerd meer te relativeren bij drukte en mijn leven intenser te leven.

Josephien

Ik kwam voor meer rust en balans en dat heb ik ook gekregen.

Eva

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is een niet-oordelende manier van denken.

Jan

Wat ik heb geleerd is dat er altijd lichtpuntjes zijn door te accepteren hoe je je voelt en je daar bewust van te zijn.

Hiske

Ik wilde graag mijn ‘uitknop’ vinden. En ik heb hem gevonden. Heb geleerd om van mezelf te houden. De training vond ik precies goed wat betreft aantal en tijdsduur van een bijeenkomst.

Rommy

Ik wilde graag beter slapen en me gemakkelijker ontspannen en weet nu hoe dat te doen, door bijvoorbeeld tijd voor mezelf te nemen en mijn gedachten niet met me op de loop te laten gaan. De stiltebijeenkomst vond ik indrukwekkend. Ik heb met ontzettend veel plezier de cursus gevolgd. De begeleiding door Ina vond ik goed. Ook de groep was plezierig en fijn!

Hans

Piekeren was iets wat ik heel veel deed. Ook wat anderen van mij dachten kon me behoorlijk bezighouden. Soms werd ik bijna gek van mijn eigen malen. Ik heb nu mezelf beter leren kennen, ben gelukkiger geworden. Ik geniet meer van kleine dingen. Ondanks dat het me moeite kostte om dagelijks te oefenen heeft het uiteindelijk voor mij een goed resultaat opgeleverd! Pieker minder en ben meer ontspannen. Het cursusboek is ook duidelijk.

Ina

Aandacht en tijd nemen voor mezelf en het vertrouwen in mijn lichaam terugvinden. Ik zit nog steeds in de herstelfase na een ziekteperiode en yogaoefeningen zijn dan confronterend. Nu kan ik er beter mee omgaan, niet oordelen, ook het verdriet toelaten en daardoor ben ik rustiger. Ik kom beter voor mezelf op en maak me minder druk, ook in contact met anderen.

Marijke

Waarom zou je een mindfulnesstraining doen? Dat kan ik je wel vertellen maar hier hoor je het van ex-cursisten mindfulness:
En op de vraag of ze de training aan anderen zouden aanraden komen antwoorden als:

Ja, omdat je zelfinzicht opdoet, veel mensen ‘te snel’ leven en er baat bij zouden hebben, je meer rust krijgt ondanks dat het ook lastig kan zijn om dagelijks te oefenen.