1. Het cursusgeld is het vooraf afgesproken bedrag zoals dat vermeld staat op de website. Bij inzending van het inschrijfformulier ben je ingeschreven en verbonden tot betaling van het cursusgeld. In overleg is betaling in termijnen mogelijk.
  2. Bij verhindering graag zo snel mogelijk een berichtje sturen. Er wordt geen lesgeld teruggestort. Wel is er in overleg de mogelijkheid om gemiste lessen in te halen. Uitgangspunten daarbij zijn:
    • Alleen mogelijk als er plaats is in een andere groep.
    • Je kunt alleen inhalen gedurende de lopende lesperiode.
    • Bij langdurige ziekte of zwangerschap kan hiervan worden afgeweken.
  3. U volgt de lessen op eigen risico. Tijdens de les wordt erop gewezen dat geen enkele oefening pijn mag doen. Als u onder behandeling bent van een medicus is het raadzaam om te overleggen of de lessen geschikt zijn voor u. Het is bovendien van belang dat u de docent informeert over lichamelijke en/of psychische klachten zodat daar zoveel mogelijk rekening mee gehouden kan worden.
  4. Bij individuele afspraken wordt voor een sessie die korter dan 24 uur van te voren wordt afgezegd 50% in rekening worden gebracht.
  5. Ik ben aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) en lid van de Vereniging Voor Mindfulness en zal de beroepscodes naleven. De VYN kent ook een klachtenreglement.