Lichter en vrijer leven

Ken je Houdini? Dat was een beroemde boeienkoning in het begin van de vorige eeuw. De beste man liet zich vrijwillig in de boeien slaan, opsluiten, vastbinden en wat al niet meer en kon zichzelf bevrijden. Een wereldberoemde act die is uitgegroeid tot een legende. Wij zijn soms net Houdini’s: met handen en voeten gebonden. Verschil is dat wij het niet vrijwillig doen, laat staan dat we soms geen idee hebben hoe te ontsnappen.

Hoe kunnen we ons vrij voelen om het leven te leiden dat we graag willen, ook nu?

ACT is een sleutel!
ACT is een manier om je te bewegen naar het vitale en betekenisvolle leven dat je wilt leiden.
ACT is een manier om je psychische flexibiliteit te vergroten.

Je openstellenaanwezig zijn en doen wat belangrijk is zijn de drie kernelementen van ACT-coaching. In feite is het mindfulness plus. Omdat het ook gaat om gedrag, acties die jij kunt ondernemen naar een rijk en zinvol leven.

ACT is een praktisch toepasbare en voor iedereen toegankelijke methode. Je leert omgaan met de onvermijdelijke moeilijkheden die het leven met zich meebrengt en je leert wat je kunt doen (toegewijde actie) in lijn met jouw waarden. Ondanks alle problemen die er ook zijn.

Je kunt altijd een stapje doen in de richting die jij wenst.

Het is jouw leven!

Een afspraak kan online maar ook in het bos, lekker buiten. Meestal is 45 min. per keer voldoende. Dat kost € 65.

Iets voor jou? Stuur mij een mailtje mail@inafischer.nl, dan hebben we het erover.