Ik krijg ze met regelmaat, vragen of ik niet ook individueel een mindfulnesstraining wil geven. Omdat een groep eng is. Omdat het tijdstip je net niet past. Omdat de training al begonnen is.
Nou moet ik eerlijk zeggen dat je de meerwaarde van een groep niet moet onderschatten. Omdat je daar ziet dat je echt, echt, echt waar niet de enige bent met angsten, onzekerheden en stress. Iedereen vind het spannend om in een groep te starten (ik ook 😉 ).

Maar soms zijn er praktische of andere redenen waarom je toch graag individueel een traject wilt. Voordeel ervan is dat ik beter kan inspelen op je persoonlijke situatie en vragen. Ik heb inmiddels ook goede ervaringen met ‘mindfulness op maat’.

Heb je hier belangstelling voor dan kun je vrijblijvend contact met me opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek (30 min.). Ik vraag jou naar je situatie en welke problemen je ervaart, jij kan mij vragen naar wat je maar wilt weten. Daarna beslis jij en ik ook of we een traject aangaan. We gaan dan van start met 4 sessies van 1 uur en 15 minuten. Daarna kijken we verder.

Kosten: €85 per sessie.
Tijden: in overleg.
Locatie: praktijkruimte aan de Pluut 17 in Vollenhove

Deel deze pagina:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail