Kennismakingsbijeenkomst mindfulness in Vollenhove

Ik krijg de vraag vaak; ‘wat is dat nu eigenlijk precies, dat mindfulness?’. Dan kan ik natuurlijk een antwoord geven waarvan ik denk dat het ongeveer is. Alleen word je daar niet veel wijzer van. Omdat mindfulness meer een ervaring is dan een weten in je hoofd. Omdat je in een training een proces aangaat. Omdat als je last hebt van stress en spanning je je eigenlijk niet voor kunt stellen hoe het is om helemaal ontspannen te zijn. Sterker nog, het kan hartstikke eng zijn om stil te zijn. Of om je lichaam te voelen.

En dat is iets wat je allemaal leert in een mindfulnesstraining. Een open, milde, accepterende houding ontwikkelen, ook als je het moeilijk hebt.

Nou ja, om hier een beetje ervaring mee op te doen én om te kijken of het een beetje klikt, organiseer ik gratis kennismakingsbijeenkomsten. Gratis, zodat je helemaal zonder druk in alle vrijheid kunt beslissen of een training iets voor je is.

De volgende kennismakingsbijeenkomsten staan gepland:

  • dinsdag 29 januari 2019 van 09:30 – 11:00 uur in de praktijkruimte in Vollenhove.


Mindfulnesstraining in Vollenhove

Dit is de klassieke achtweekse training. Ik raad je van harte aan om vrijblijvend eerst een kennismakingsbijeenkomst te bezoeken.

Op dit moment staat er één training gepland:

  • Start: dinsdagochtend 5 februari 2019.
  • Overige data: 12 en 26 februari, 5, 12, 19 en 26 maart en 2 april.
  • Terugkomstbijeenkomst: 7 mei.
  • Van 09:30 tot 12:00 uur.
  • Kosten: €425  incl. cursusboek en audio-oefeningen voor thuis.


Ik ben gecertificeerd trainer categorie 1 en lid van de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen en de Vereniging Voor Mindfulness. Een aantal verzekeraars vergoeden mijn mindfulnesstraining bij burn-out klachten, zie vergoedingsmogelijkheden.

Je kunt je hier aanmelden.

Deel deze pagina:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail