Ontwikkelen, inspireren, onderzoeken. Dat is wat ik belangrijk vind in het leven. Leven is leren en vraagt een voortdurend bijstellen van je koers. Je helpen te ontdekken hoe je dat op een voor jóu optimale manier kunt doen, is mijn missie. Zodat je een completer mens kunt worden en je je steeds meer thuis gaat voelen in je lijf en leven. Kernwaarden van waaruit ik werk zijn: gelijkwaardigheid, respect en compassie.

Mijn manier van werken is helder, nuchter, zorgzaam en zorgvuldig. Ik hoor dat ik toegankelijk ben en ingewikkelde begrippen kan vertalen naar het leven van alledag. In het leven heb ik zo mijn eigen pieken en dalen meegemaakt en heb gaandeweg gemerkt wat werkt (en wat niet!).

Positieve psychologie, mindfulness, yoga en de link met de neuropsychologie houdt mij bezig. Ik vind het fascinerend om te merken wat werkt (en wat niet). Zelf blijf ik op koers door het volgen van bijscholingen en workshops, literatuur en cursussen. Jouw koers ondersteun ik graag met mijn aanbod op het gebied van mindfulness en yoga. Je gaat ontdekken wat voor jou werkt. Mijn streven is dat jij je eigen deskundige wordt met een flinke dosis Factor I: Inspiratie, Inzicht en Integratie van het geleerde.

Na mijn HBO-opleiding tot groepsleidster heb ik de docentenopleiding voor yoga gevolgd bij de Stichting Yoga en Vedanta, waar ik in 2006 mijn diploma heb gehaald. Daarna heb ik diverse meditatieretraites gevolgd en heb in 2010 de 2-jarige Dhammaverdiepingscursus afgerond. Deze is gericht op de vipassana, ook wel inzichtsmeditatie of mindfulness genoemd.

Vanaf 2010 geef ik les aan de Yoga en Vedanta Docentenopleiding in Doorn.

In 2012 heb ik de Vervolgopleiding Mindfulnesstrainer (See True) afgerond. En aangezien een mens nooit is uitgeleerd heb ik in 2015 de opleiding tot Compassietrainer gedaan.

Ik ben gecertificeerd mindfulnesstrainer categorie 1 en lid van de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen en de Vereniging Voor Mindfulness. Een aantal verzekeraars vergoeden mijn mindfulnesstraining bij burn-out klachten, zie vergoedingsmogelijkheden.

Daarnaast ben ik aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland en als docent geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Meer info staat in mijn profiel op LinkedIn.

vynVVN
Deel deze pagina:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail