PROEFLES YOGA

Je gaat niet zomaar met iedereen in zee. Dat snap ik.  En je wilt misschien gewoon eens even voelen en ervaren  wat een yogales met je doet. En wie er nog meer in de groep zitten. Nou, dat kan. Als je contact opneemt gaan we samen even kijken in welke groep je een gratis les mee mag doen. En dan kun je altijd nog beslissen.

 

KENNISMAKINGSBIJEENKOMST MINDFULNESS

Gewoon eens even nader kennismaken met die Ina Fischer. Wat meer horen over de theoretische achtergrond van mindfulness. Eens kijken wat voor mensen er nog meer op afkomen (je bent echt de enige niet met stress- en spanningsklachten, echt niet!). En vooral door middel van korte concentratie- adem en lichaamsoefeningen eens ervaren wat dat nou is; ‘leven in het hier en nu’.
Kijk in de agenda om te zien wanneer de volgende kennismakingsbijeenkomst is.

 

NIEUWSBRIEF en INSPIRATIEBLOG

Ik ga je er niet mee lastig vallen maar houd je op de hoogte van nieuwe activiteiten én je krijgt een paar keer per jaar een inspirerend bedoeld stukje (mijn man noemt het ‘preekjes’ maar dat valt volgens mij heel erg mee 😉 ). Je kunt je uiteraard altijd weer afmelden. Even goeie vrienden.
Bekijk mijn laatste nieuwsbrief.
Je kunt je aanmelden via de contact pagina.

 

GRATIS E-BOOK en ONLINE CURSUS

Helaas, ik geloof er niet in. Ik heb zelf weleens online een mindfulnesstraining uitgeprobeerd maar dat wat een training zo waardevol maakt, nl. contact met andere studenten, uitwisseling, eigen prettige ruimte, vast ritme en structuur, overleg, aanwijzingen en tips van trainer en cursisten …. het is er allemaal niet. Dus ik zie je graag ‘live’ in de training!

Voor een E-book geldt dat ik natuurlijk wel een E-book kan maken. Dan heb ik jou mailadres en krijg je ook mijn nieuwsbrief. Althans, zo schijnt het te moeten volgens heel veel businesscoaches. Maar de nieuwsbrief kun je zo krijgen.
In het E-book zou ik iets kunnen schrijven als: ’10 tips voor meer mindfulness in het dagelijkse leven’. Of vertellen hoe zitmeditatie gaat. Of de voordelen van een training nog eens uit de doeken doen. Maar kennis uit een boek is radicaal iets anders dan ervaren in de praktijk. Dus… geen E-book, wel een goed cursusboek die je bij de training krijgt (én audio-opnames!).

 

Deel deze pagina:
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail